Veltman vergezelt Van Rhijn bij rentree in Jong Ajax

Reacties

Ajax-trainer Frank de Boer haalt Joël Veltman nog niet bij de selectie voor de kraker van zondag bij AZ. De verdediger krijgt evenals Ricardo van Rhijn de kans speelminuten te maken bij de beloften.

Veltman vergezelt Van Rhijn bij rentree in Jong Ajax

Jong Ajax gaat zaterdag op bezoek bij Fortuna Sittard. Net als in de eerste wedstrijd van de beloftenploeg - maandag werd met 3-0 gewonnen van SC Telstar - zal Veltman dan zijn opwachting maken. De verwachting is dat hij nu langer dan een helft in actie komt.

Ook Van Rhijn maakt deel uit van de spelersgroep voor Jong Ajax. De rechtsback raakte tijdens de voorbereiding geblesseerd aan zijn hamstring, maar traint inmiddels weer mee. De Boer ziet hem het liefst eerst minuten maken in de Jupiler League, alvorens hij hem weer bij de hoofdmacht haalt.

Veltman was een van de drie WK-gangers van Ajax en sloot daarom later aan in de voorbereiding. Daley Blind maakte al wel weer zijn rentree in het eerste elftal. Jasper Cillessen deed maandag ook nog mee met Jong Ajax. De doelman van Oranje zal zondag voor het eerst sinds het WK weer in de basis staan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.