Veltman hoopt op zege: 'Ik teken voor hetzelfde resultaat'

Reacties

Ajax krijgt woensdag bezoek van Barcelona in Groep F van de Champions League en Joël Veltman heeft er zin in. Ook al beschikken de Catalanen over een voorhoede met Lionel Messi, Neymar en Luis Suarez.

Veltman hoopt op zege: 'Ik teken voor hetzelfde resultaat'

'Ten opzichte van de uitwedstrijd is nu ook Suarez er nog bij. Dat belooft wat moois', aldus Veltman in De Telegraaf. In Camp Nou gingen de Amsterdammers vorige maand met 3-1 onderuit. 'Als we ons eigen spel niet durven spelen, komen we er niet aan te pas. Doen we het wel, dan kunnen we het elke tegenstander lastig maken.'

Ook vorig seizoen kwamen beide ploegen elkaar tegen in de groepsfase van de Champions League. Na de 4-0 nederlaag in Barcelona, won Ajax thuis met 2-1. Veltman werd toen in de 48ste minuut met een rode kaart van het veld gestuurd. 'Ik teken voor hetzelfde resultaat, maar alleen als ik nu geen rood krijg', besloot de 22-jarige verdediger.

Ajax heeft na drie wedstrijden twee punten, waardoor het de derde plaats bezet in de poule. Barcelona is tweede met zes punten, terwijl Paris Saint-Germain met één punt meer koploper is. APOEL Nicosia is hekkensluiter met één punt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.