Vejinovic en Van der Heijden kijken  uit naar weerzien

Reacties

Ruim drie maanden geleden boekten Marko Vejinovic en Jan-Arie van der Heijden met Vitesse een 4-1 zege in De Kuip, maar zondag zijn de twee gastheer in Rotterdam. Dan komt hun oude ploeg op bezoek bij Feyenoord.

Vejinovic en Van der Heijden kijken  uit naar weerzien

'Drie maanden geleden speelde ik nog met Vitesse in De Kuip, daarom is het speciaal om nu tegen een aantal voormalig ploeggenoten te spelen', vertelt Van der Heijden op de clubwebsite. 'Het wordt een mooie ontmoeting', aldus de verdediger die in mei met een goal bijdroeg aan de voor Feyenoord vernederende overwinning.

'Dankzij de overwinningen in de eerste twee duels zijn we op de goede weg, hopelijk kunnen we die lijn doortrekken', vult Vejinovic (op de foto met trainer Giovanni van Bronckhorst) zijn ploeggenoot aan. 'Vitesse heeft een goede ploeg en wij hebben een goede ploeg. Dus het wordt een heel leuke pot, ook voor mij. Ik heb nog wel wat contact met jongens daar', aldus de middenvelder, die zich prima staande houdt in Rotterdam. 'Of ik de regisseur ben? Ik doe mijn best en heb het idee dat het lekker gaat.'

Vejinovic is nog niet bezig met het duel dat na het bezoek van Vitesse wacht. In de vierde speelronde staat de topper tegen PSV immers op het programma. 'Eerst maar eens van Vitesse winnen en dan zien we wel verder', zo wilde de middenvelder niet te lang stilstaan bij de kraker in Eindhoven.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.