Veelbesproken Alli laat vanuit ziekenhuis van zich horen en gaat 'offline'

Reacties

Het seizoen zit er al op voor Dele Alli, die door Everton dit seizoen werd verhuurd aan Besiktas. Op social media laat de 37-voudig international van Engeland weten dat hij is geopereerd. Zijn tijd in Turkije liep uit op een enorme teleurstelling.

Veelbesproken Alli laat vanuit ziekenhuis van zich horen en gaat 'offline'
© Pro Shots

Alli hoopte op huurbasis bij Besiktas zijn carrière nieuw leven in te blazen, maar de ex-speler van onder andere Tottenham Hotspur kon niet imponeren bij de Turkse topclub. Trainer Senol Günes verwees Alli zelfs nog naar tribune voor de rest van het seizoen en daarna verdween hij even uit beeld bij de club.

Besiktas besloot logischerwijs geen gebruik te maken van de koopoptie in het huurcontract en zag Alli al voortijdig naar Everton terugkeren. De middenvelder, die bij The Toffees een verbintenis tot medio 2024 heeft, ging zaterdag onder het mes, meldt hij op Instragram.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Operatie achter de rug, allemaal geslaagd en oké. Iedereen bedankt voor de steunberichten. Helaas is dit voor mij het einde van het seizoen', schrijft Alli. 'Ik wil de fans van Besiktas bedanken voor alle liefde die ze hebben getoond. Het waren zware weken voor mij en ik doe er alles aan om sterker terug te keren. Ik neem ook een pauze op mijn social media-kanalen. Ik keer weer terug als ik er klaar voor ben. Tot snel.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.