Flopavontuur krijgt nieuwe wending: Besiktas is Alli kwijt

Reacties

Vijf jaar geleden was Dele Alli basisspeler van Engeland op het WK en had hij een bijna volledig Premier League-seizoen achter de rug met Tottenham Hotspur. Hij zou nog een Champions League-finale spelen en meedoen aan de finaleronde van de Nations League. Maar bij die piek stopte het voor Alli, die inmiddels aan het wegkwijnen is bij Besiktas. Bij Besiktas klopt op dit moment niet helemaal, want Alli is van de aardbodem verdwenen.

Flopavontuur krijgt nieuwe wending: Besiktas is Alli kwijt
© Pro Shots

Alli werd afgelopen zomer door Besiktas gehuurd van Everton, maar zijn avontuur in Turkije is niet bepaald een succesverhaal te noemen. Trainer Senol Gunes zou voor het restant van het seizoen geen beroep meer willen doen op de Engelsman, die door een clausule in zijn contract niet tussentijds kan vertrekken bij Besiktas.

De Turkse club stuurde Alli op een korte vakantie, maar een nieuw probleem heeft zich voorgedaan. 'Hij is nog niet terug', verkondigde Gunes op een persmoment. 'We hebben hem toestemming gegeven voor een korte vakantie, maar nu proberen we uit te zoeken waar hij is', is de pijnlijke uitspraak van de coach van Besiktas. Gunes probeerde situatie nog wel te redden met wat humor. 'Waarschijnlijk is hij niet gekomen, omdat het regende.'

Enkele maanden geleden gingen we al op zoek naar de oorzaak achter de vrije val van Alli.

Süper Lig

Stand Süper Lig 2022/2023

Turkije

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Galatasaray
36
28
4
4
83-27
+56
88
2
Fenerbahçe
36
25
5
6
87-42
+45
80
3
Beşiktaş
36
23
9
4
78-36
+42
78
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.