Vardy mist kampioensduel Leicester door extra duel schorsing

Reacties

Leicester City-manager Claudio Ranieri kan zondag in het kampioensduel met Manchester United geen beroep doen op spits Jamie Vardy. De topscorer moet een extra duel brommen voor zijn misdragingen na zijn rode kaart tegen West Ham United.

Vardy mist kampioensduel Leicester door extra duel schorsing

Vardy kreeg rood in de wedstrijd tegen West Ham United. Scheidsrechter Jonathan Moss gaf de goalgetter zijn tweede gele kaart na een schwalbe. De FA riep de international op het matje vanwege zijn reactie na de beslissing van de arbiter en besloot na een persoonlijke hoorzitting nog een duel schorsing op te leggen, zo melden de gezaghebbende Engelse media.

Leicester moest de goalgetter wegens de rode kaart zondag al missen in de thuiswedstrijd tegen Swansea City, maar dat leverde geen schade op. Zijn vervanger Leonardo Ulloa nam zelfs twee goals voor zijn rekening bij de 4-0 zege. Door die overwinning en het 1-1 gelijkspel van naaste achtervolger Tottenham Hotspur tegen West Bromwich Albion op maandagavond kwam de titel wel heel dichtbij. The Foxes hebben in de resterende drie wedstrijden aan drie punten genoeg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.