Video's op VI.nl: Leicester dendert door, nasleep finale

Reacties

Maandagochtend: samenvattingen op VI.nl! Zoals iedere week brengen wij ook vandaag samenvattingen van topwedstrijden in binnen- en buitenland. En ook diverse reacties uit de stadions vind je op onze video-pagina.

Video's op VI.nl: Leicester dendert door, nasleep finale

Feyenoord legde beslag op de KNVB-beker door FC Utrecht in een kolkende Kuip te verslaan (2-1), de eerste hoofdprijs voor de Rotterdammers sinds 2008. Trainer Giovanni van Bronckhorst sprak na afloop van een collectief succes.

Ook zonder de geschorste Jamie Vardy dendert Leicester City door richting zijn sensationele, eerste landstitel. In de Premier League rekenden The Foxes met klinkende cijfers af met Swansea City (4-0).

In Duitsland moest Bayern München zijn titelfeestje met in elk geval een week uitstellen. Op bezoek bij Hertha BSC werd zonder Arjen Robben wel gewonnen, door onder meer een schitterende uithaal van Douglas Costa.

In de Jupiler League draaien teams zich warm voor de play-offs, strijden Ralf Seuntjens en Thomas Verhaar om de topscorerstitel en groeit Enes Ünal uit tot een fenomeen bij NAC Breda. Maar het hoogtepunt van de week is de treffer van Omid Popalzay namens Achilles '29.

Eredivisie
Verder zijn meer van onze eigen producties te vinden op de video-pagina van VI.nl. Ook zijn er verschillende reportages, voorbeschouwingen en reacties van Eredivisie-spelers en -trainers te vinden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.