Van Wonderen volgt Stekelenburg op bij KNVB

Reacties

Kees van Wonderen is de nieuwe coach van Nederland Onder-17 en -18. De 46-jarige trainer neemt de taken van Maarten Stekelenburg over.

Van Wonderen volgt Stekelenburg op bij KNVB

Het voorbije seizoen was de oud-Feyenoorder als assistent-trainer bij FC Twente werkzaam. Door de financiële problemen bij de Tukkers werd echter flink gesneden in de technische staf en Van Wonderen koos ervoor om te vertrekken. Bij de KNVB vindt de voormalige verdediger een nieuwe klus.

De coach neemt de verantwoordelijkheden van de naar Almere City vertrokken Stekelenburg per 1 augustus over. Jelle Goes, technisch manager van de Nederlandse voetbalbond, is verheugd met de aanstelling: 'Kees kent de ontwikkelingen in het jeugdvoetbal en heeft jarenlang bewezen te kunnen werken met jonge talentvolle voetballers.'

Van Wonderen keert terug op bekend terrein. Hij was eerder assistent bij Oranje Onder-15 en -16. 'Ik heb erg veel zin om met de grootste talenten van Nederland aan de slag te gaan en ik denk een waardevolle bijdrage aan hun ontwikkelingen te kunnen leveren', reageert de oefenmeester, die in zijn spelersloopbaan uitkwam voor NAC, NEC en Feyenoord en het Nederlands elftal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.