Grim nieuwe bondscoach Jong Oranje

Reacties

De lange zoektocht van Jong Oranje naar een nieuwe bondscoach heeft vandaag resultaat gekregen. Fred Grim (49) maakt per direct de overstap van Almere City FC naar de KNVB, waar hij een contract tekent tot en met het EK onder 21 in 2017. KNVB-coach Maarten Stekelenburg bewandelt de omgekeerde weg en wordt de nieuwe trainer van Almere City FC.

Grim nieuwe bondscoach Jong Oranje

Grim is bij Jong Oranje de opvolger van Remy Reijnierse, die de afgelopen maanden de ploeg onder zijn hoede had, nadat Adrie Koster was opgestapt. 'Dit is een mooie uitdaging', aldus Grim. 'Ik ben altijd betrokken geweest bij de ontwikkeling van talentvolle voetballers, en kijk er naar uit om van de grootste Nederlandse talenten een team te smeden en resultaat te boeken.'

Na enkele mindere jaren is Grim duidelijk over zijn doelstelling. 'We zullen direct aan de bak moeten om het kwalificatietoernooi goed te beginnen. De doelstelling is uiteraard kwalificatie voor het EK 2017 in Polen.' Begin september begint voor Jong Oranje de EK-kwalificatiereeks met wedstrijden tegen Cyprus en Turkije.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.