Vertrouwenspersoon Van Wonderen vertrekt bij Twente

Reacties

Kees van Wonderen vertrekt over anderhalve maand bij FC Twente. Het contract van de 46-jarige assistent van hoofdcoach Alfred Schreuder is omgezet in een verbintenis die op 30 juni afloopt. De voormalige verdediger van NEC, NAC Breda en Feyenoord had een contract voor onbepaalde tijd.

Vertrouwenspersoon Van Wonderen vertrekt bij Twente

Vanuit de noodlijdende club kwam voor Van Wonderen het verzoek de verbintenis aan te passen. In die gesprekken heeft Van Wonderen aangegeven te willen vertrekken. 'Er is zoveel gebeurd', vult hij aan over de aanhoudende perikelen in Enschede.

Schreuder liet al diverse keren blijken in Van Wonderen een uiterst belangrijke pion in zijn staf te zien. Schreuder had intern aangegeven hoe dan ook Van Wonderen, die hij tevens beschouwt als vertrouwenspersoon, als eerste assistent naast zich te willen behouden. Dat scenario is nu dus van de baan.

Duidelijk was evenwel al dat Twente de topzware bezetting van de trainersbank moest aanpassen. Nu zitten ook Michel Jansen, Youri Mulder en Boudewijn Pahlplatz als assistenten nog op de bank, terwijl keeperstrainer Theo Snelders op de tribune plaatsneemt. Mulder en Snelders lijken ook op weg naar de uitgang. Hun contracten werden formeel opgezegd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.