Van Wolfswinkel moet trip naar Italië laten schieten

Reacties

Ricky van Wolfswinkel gaat niet mee met Norwich City op trainingskamp. Vanwege een opgezwollen knie behoort de spits niet tot de 24 man die naar Italië afreizen.

Van Wolfswinkel moet trip naar Italië laten schieten

De club maakte vrijdag, de dag van vertrek, bekend dat Van Wolfswinkel op trainingscomplex Colney zal revalideren van zijn tijdens een training opgelopen blessure. Van Wolfswinkel was onlangs nog twee keer trefzeker in een oefenwedstrijd tegen Braintree.

'Helaas heeft Ricky tijdens de training een tik tegen zijn knie gekregen', aldus Norwich-manager Neil Adams. 'Gelukkig heeft de scan geen serieuze schade uitgewezen, maar hij zal niet meegaan op trainingskamp en herstellen terwijl wij weg zijn.'

Van Wolfswinkel ligt nog tot medio 2017 vast bij het afgelopen seizoen uit de Premier League gedegradeerde Norwich. In zijn eerste seizoen stelde de van Sporting Lissabon voor tien miljoen euro overgenomen spits teleur door maar één competitietreffer te maken. In het verleden kwam de aanvaller uit voor Vitesse en FC Utrecht.

Norwich heeft al aangegeven dat ondanks de degradatie spelers niet per se verkocht hoeven te worden. Alleen bij niet te weigeren biedingen zegt de club overstag te gaan. Leroy Fer, ploeggenoot van Van Wolfswinkel, is gewild door Queens Park Rangers. Die club zou hem in de Premier League kunnen houden en heeft daar zes miljoen euro voor over. Tot een overgang kwam het nog niet.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.