Van Wolfswinkel maakt eerste doelpunt voor Norwich

Ricky van Wolfswinkel heeft zijn eerste doelpunt voor Norwich City gemaakt. De recordaankoop van The Canaries nam tijdens het 1-1 gelijkspel tegen Real Sociedad het openingsdoelpunt voor zijn rekening.

Na twaalf minuten maakte Van Wolfswinkel de 1-0. Voor de spits, die voor tien miljoen euro overkwam van Sporting Lissabon, was het zijn eerste doelpunt voor Norwich. In de tweede helft zorgde Carlos Vela voor de eindstand. Van Wolfwinkel werd na tachtig minuten vervangen door Gary Hooper.

Zaterdag vervolgt Norwich, waar ook Leroy Fer 83 minuten meedeed, de voorbereiding tegen Panathinaikos.

Op zaterdag 17 augustus start voor Van Wolfswinkel en Fer de competitie. Dan komt het Everton van John Heitinga op bezoek.