Van Velzen weergaloos in Den Bosch

Reacties

Wekelijks kiezen de correspondenten van VI de drie beste spelers van de voorbije Jupiler League-speeldag en wordt op basis van de cijfers het Elftal van de Week samengesteld. Deze week de drie beste spelers van de speeldagen 3 en 4 en van beide speeldagen een elftal.

Van Velzen weergaloos in Den Bosch

Topdrie van de week

Gyliano van Velzen (FC Volendam)            9
Een ouderwetse linksbuiten die, als ie het op zijn heupen heeft, goud waard is voor zijn ploeg. Maandagavond (2-5 tegen FC Den Bosch) was zo'n avond. Van Velzen, die ooit in de jeugd bij Manchester United met Paul Pogba samenspeelde, was op dreef. Een assist, twee fraaie goals en onhoudbaar op de flank. Met een Van Velzen in topvorm doet FC Volendam gewoon weer mee om de bovenste plaatsen. Of is er nog een club die dit grote talent voor het einde van de transferdeadline wegkaapt?

Vaclav Cerny (Jong Ajax)               8
Voor Ajax-trainer Peter Bosz was de prima prestatie van Vaclav Cerny op vrijdagavond tegen FC Den Bosch (5-2) geen aanleiding om hem op te nemen in de selectie die naar Rostov afreist. De Tsjechische aanvaller komt overduidelijk niet in de plannen van de oefenmeester voor, maar in de Jupiler League zit hij goed in zijn vel. Met drie goals en een uitstekend optreden toonde hij zich een waardig opvolger van de Jong Ajax-uitblinker van vorige week, Richairo Zivkovic.

Piotr Parzyszek (De Graafschap)  7,5
Na het vertrek van Vincent Vermeij naar Heracles Almelo hoopt De Graafschap deze week nog een extra spits aan de selectie toe te voegen. Met Piotr Parzyszek hebben ze in ieder geval al iemand die makkelijk scoort. De in Polen geboren, maar in Nederland opgegroeide spits keerde vorig seizoen terug in de Achterhoek. Van 2012 tot 2014 maakte hij voor De Graafschap al 26 goals in 48 competitieduels. Vrijdag kwam er drie bij tegen Jong FC Utrecht (3-1) en maandag één tegen SC Cambuur (1-1).

Elftal van de Week voor Jupiler League-speelronde drie.
Elftal van de Week voor Jupiler League-speelronde drie.
Elftal van de Week voor Jupiler League-speelronde vier.
Elftal van de Week voor Jupiler League-speelronde vier.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.