Van Veldhoven in beeld bij Feyenoord als ervaren assistent

Reacties

Harm van Veldhoven is bij Feyenoord kandidaat om als ervaren aanvulling op de nieuwe onervaren hoofdtrainer te dienen. Giovanni van Bronckhorst of Jean-Paul van Gastel stond nog nooit als hoofdtrainer voor een volwassen spelersgroep. Eén van hen zal Fred Rutten na dit seizoen opvolgen, terwijl de ander aanblijft in zijn rol als assistent.

Van Veldhoven in beeld bij Feyenoord als ervaren assistent

Nog niet duidelijk is hoe de rolverdeling eruit gaat zien. Feyenoord heeft inmiddels een lijst met namen van trainers die ouder zijn dan vijftig jaar en ervaring kunnen overleggen. Een van de namen is de 52-jarige Harm van Veldhoven, oud-trainer van Roda JC en KV Mechelen en goed bevriend met Feyenoords technisch directeur Martin van Geel.

Van Gastel en Van Bronckhorst zullen uit de lijst een selectie maken van coaches met wie zij denken goed te kunnen werken. Daarna gaat Feyenoord met ze in gesprek.

De tot Belg genaturaliseerde Nederlander Van Veldhoven was in de periode 2008-2012 hoofdtrainer van Roda. Daarna had hij tal van Belgische clubs onder zijn hoede. Afgelopen januari volgde hij bij Eersteklasser Westerlo de ontslagen Dennis van Wijk op.

In de nieuwe VI meer over de trainerskwestie bij Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.