Van Persie, Suarez, Vertonghen in elftal van het jaar

Robin van Persie is opgenomen in het PFA Premier League-elftal van het Jaar. Ook Luis Suarez en Jan Vertonghen werden door de spelersvakbond gekozen. Van Persie wordt vergezeld door onder meer teamgenoten David de Gea, Rio Ferdinand en Michael Carrick.

Van Persie, Suarez, Vertonghen in elftal van het jaar

Ook Luis Suarez, die afgelopen week een schorsing van tien wedstrijden kreeg naar aanleiding van het bijten van Chelsea-verdediger Branislav Ivanovic, is opgenomen in het elftal. Jan Vertonghen (Tottenham Hotspur) en Eden Hazard (Chelsea) vertegenwoordigen België.

Naast de eervolle vermelding in het elftal, maakt Van Persie ook nog eens kans op de titel Speler van het Jaar. De andere kanshebbers zijn Suarez, Gareth Bale, Eden Hazard en Juan Mata.

Het complete Elftal van het Jaar uit de Premier LeagueDe Gea (Manchester United); Zabaleta (Manchester City), Ferdinand (Manchester United), Vertonghen (Tottenham Hotspur), Baines (Everton); Mata, Hazard (beiden Chelsea), Carrick (Manchester Unuted), Bale (Tottenham Hotspur); Suarez (Liverpool) en Van Persie (Manchester United).

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen