Van Geel verdedigt zich: 'Ik vrees nul komma nul'

Reacties

Martin van Geel heeft niet het gevoel dat zijn positie bij Feyenoord onder druk staat. De technisch directeur van de Rotterdammers krijgt naar eigen zeggen intern veelal complimenten voor zijn werk.

Van Geel verdedigt zich: 'Ik vrees nul komma nul'

Voetbal International bracht vorige week naar buiten dat Van Geel niet meer te redden lijkt als technisch directeur van Feyenoord. 'Bij een topfunctie hoort altijd een houdbaarheidsdatum. Dat is bij hoofdtrainers, technisch directeuren en topmensen in het bedrijfsleven zo. Daar kan als volwassenen over gesproken worden, maar dat is absoluut nog niet gebeurd', zei Van Geel zondag tegen FOX Sports.

Van Geel is sinds 2011 actief in De Kuip en stond mede aan de basis van de wederopstanding van Feyenoord. 'Ik krijg altijd complimenten en een uitstekende beoordeling. Met alle mensen bij Feyenoord kan ik fantastisch werken. Het is een fantastisch mooie club en het is fantastisch daar leiding aan te mogen geven.' Momenteel staat de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst derde in de Eredivisie. Zondagavond wacht de finale in het KNVB-bekertoernooi tegen FC Utrecht (aftrap 18.00 uur).

Bang voor het verliezen van zijn baan is Van Geel niet. 'Ik vrees nul komma nul en weet tegelijkertijd ook hoe het werkt in het voetbal. Het is gebruikelijk ieder jaar een beoordeling te krijgen. Dat is tot nu toe altijd zeer goed of zelfs uitmuntend geweest. Ik vrees totaal niet, want ik doe mijn uiterste best voor de club. Mijn verhaal is niet defensief, maar reëel.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.