Van Gaal staat voor zware klus: 'Excuses zijn er niet meer'

Reacties

Als Louis van Gaal nog wat van het seizoen in de Premier League wil maken, weet hij dat Manchester United absoluut geen steek mag laten vallen tegen Stoke City (dinsdag 21.00 uur).

Van Gaal staat voor zware klus: 'Excuses zijn er niet meer'

'Ik hoop dat we hetzelfde niveau bereiken als tegen Derby County', blikte hij tijdens zijn perspraatje nog eens terug op het gewonnen FA Cup-duel met Derby County (1-3) waarin een scorende Daley Blind een glansrol vervulde. 'Het is belangrijk dat onze fans ons ook tegen Stoke zo blijven steunen als vrijdag', deed hij een oproep aan de supporters die dinsdag naar Old Trafford komen.

'Ik ben geen domme, maar een intelligente man', sneerde hij naar zijn criticasters. 'Het is niet belangrijk of ze mij uitfluiten. Het is het belangrijkste is dat ze de ploeg aanmoedigen. Mijn spelers hebben de zware taak een goed resultaat neer te zetten. Excuses zijn er niet meer.'

Op tweede kerstdag smeerden Bojan Krkic en Marko Arnautovic onder meer na geblunder van Memphis Depay de ploeg van Van Gaal een nederlaag aan (2-0). 'Stoke heeft een elftal waar bijna elke club het moeilijk mee heeft', wist de manager over de nummer negen op de ranglijst. 'Ik moet zeggen dat hun manier van spelen me erg bevalt.'

Na exact een maand afwezigheid maakt Michael Carrick waarschijnlijk zijn rentree voor Manchester United in competitieverband. De 34-jarige middenvelder speelde vrijdag al twintig minuten mee tegen Derby. In de heenwedstrijd tegen Stoke maakte hij voor het laatst de negentig minuten vol.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.