'Van Gaal schotelt Valdés contract voor'

Reacties

Louis van Gaal heeft Víctor Valdés een contractaanbieding gedaan. De transfervrije doelman, die bij Barcelona al met Van Gaal samenwerkte, kan een verbintenis voor één seizoen tekenen.

'Van Gaal schotelt Valdés contract voor'

Valdés (32) traint al geruime tijd mee bij United, in zijn herstel van de zware knieblessure die hij begin vorig jaar opliep bij Barcelona. Valdés is inmiddels zo goed als fit en dat heeft United doen besluiten hem een verbintenis voor te schotelen. De clubloze sluitpost neemt het aanbod in beraad, meldt Mundo Deportivo.

Indien Valdés ingaat op het voorstel van Van Gaal, begint hij waarschijnlijk als reservedoelman. De manager heeft namelijk geen enkele reden om David De Gea te vervangen, want hij is misschien wel de beste speler van United dit seizoen. Met een aantal sublieme reddingen droeg hij bij aan de ongeslagen reeks waar United aan bouwt.

Valdés raakte afgelopen seizoen ernstig geblesseerd aan een knie, kort nadat hij had aangekondigd zijn aflopende contract bij Barcelona niet te verlengen. Door de blessure zag de keeper een overgang naar AS Monaco, waarmee hij een principe-akkoord had, in rook opgaan.

Als Valdés het voorstel accepteert, betekent dat waarschijnlijk het einde van Anders Lindegaard bij United. De Deense reservegoalie staat in de belangstelling van het Noorse Molde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.