'Valdés vervolgt zoektocht na weigering Liverpool-stage'

Reacties

Victor Valdés' zoektocht naar een nieuwe club duurt voort. De werkloze doelman heeft de onderhandelingen met Liverpool afgebroken, melden Engelse en Spaanse media.

'Valdés vervolgt zoektocht na weigering Liverpool-stage'

Valdés staakte de gesprekken nadat hem duidelijk werd gemaakt dat hij pas een contract kon krijgen na een stage. Liverpool wil namelijk honderd procent zeker weten dat Valdés, die een groot deel van het vorige seizoen miste vanwege een zware knieblessure, weer topfit is.

In een dergelijke proefperiode had Valdés, die in eerste instantie heel positief was tegenover een overstap naar Anfield, geen trek. Daarmee lijkt een overgang naar de Engelse vice-kampioen van de baan, hoewel Valdés volgens Spaanse media de hoop koestert dat zijn weigering een stage af te werken Liverpool doet besluiten hem alsnog een verbintenis voor te schotelen.

Het is een nieuwe tegenvaller voor de sluitpost, die op 26 maart tegen Celta de Vigo (3-0) ernstig geblesseerd raakte, kort nadat hij had besloten zijn aflopende contract bij Barcelona niet te verlengen. Valdés had toen al een mondelinge overeenkomst met AS Monaco, maar die club zette vanwege zijn kwetsuur een streep door zijn komst.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.