Van Gaal krijgt toch nog te maken met verkochte De Sutter

Reacties

Tom De Sutter verruilt Club Brugge voor Bursaspor. De spits maakt echter pas de overstap na het tweeluik met Manchester United in de voorronde van de Champions League.

Van Gaal krijgt toch nog te maken met verkochte De Sutter

De Sutter speelde de laatste zeven seizoenen in de Belgische top bij Anderlecht en Club Brugge, waar hij de laatste drie seizoen de dubbele cijfers haalde in de topscorerslijsten. Maar vlak na zijn dertigste verjaardag kiest hij toch voor een buitenlands avontuur. De club van Ruud Vormer en Stefano Denswil laat hem echter niet zomaar gaan.

Club Brugge maakt melding van een principe-akkoord met de ambitieuze Turkse subtopper, maar zegt daarbij ook dat De Sutter pas eind augustus de overstap mag maken. In de play-offs om een plek in de poulefase van de Champions League wacht immers nog het Manchester United van Louis van Gaal, Memphis Depay en Daley Blind.

Op dinsdag 18 augustus treffen de ploegen elkaar op Old Trafford. Acht dagen later is de return in Brugge, wat dan vermoedelijk de afscheidswedstrijd wordt van de veertienvoudige international van België in het blauw-zwart.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.