Van Gaal komt weg met waarschuwing na kritiek op arbiter

Reacties

Louis van Gaal wordt niet bestraft vanwege zijn uitlatingen na afloop van het FA Cup-duel met Cambridge United (0-0). De manager van Manchester United heeft slechts een waarschuwing gekregen van de Engelse voetbalbond FA.

Van Gaal komt weg met waarschuwing na kritiek op arbiter

De manager van Manchester United had na het duel met Cambridge stevige kritiek op het optreden van arbiter Chris Foy. 'Heb je de scheidsrechter gezien? Het is ook altijd hetzelfde. Het veld was slecht, de scheidsrechter was slecht. Alles zat tegen', zei Van Gaal destijds.

De FA heeft Van Gaal gewaarschuwd voor zijn uitlatingen in de media over de arbitrage. De voormalige bondscoach van Oranje was ondanks het uitblijven van een schorsing of geldboete teleurgesteld in de reactie van de Engelse bond.

'Ik ben dertig jaar trainer en ik ben nog nooit aangeklaagd. Ik denk dat ik tot dusver nog nooit iets verkeerds heb gezegd', aldus Van Gaal. In de replay was United uiteindelijk met 3-0 te sterk voor vierdeklasser Cambridge, terwijl The Red Devils na de zege op Preston North End (3-1) inmiddels al zijn doorgedrongen tot de kwartfinale van het toernooi om de FA Cup.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.