Van Gaal in shock na afstraffing tegen Arsenal

Reacties

Louis van Gaal is hevig teleurgesteld in zijn spelers na de 3-0 nederlaag op bezoek bij Arsenal. 'Met deze instelling win je geen enkele wedstrijd', foeterde de manager van Manchester United.

Van Gaal in shock na afstraffing tegen Arsenal

'Ik had mijn spelers nog zo gewaarschuwd', zei Van Gaal tegen Sky Sports. 'Arsenal is een fantastische ploeg als je ze de ruimte geeft om te voetballen en dat deden we. We veroorzaakten onze eigen problemen. Ik heb dit nog nooit gezien van mijn ploeg en ik kan geen verklaring geven. Ik ben in shock.'

'Als er nou één speler was die verzaakte, dan had ik maatregelen kunnen treffen door te wisselen, maar mijn halve elftal kwam de afspraken niet na. Dan sta je machteloos. Ik ga de wedstrijd terugkijken, maar ik ben vrij zeker van mijn observaties', vervolgde de boze Amsterdammer.

'Dit had ik niet zien aankomen. We verkeerden in goede vorm en hadden de koppositie kunnen heroveren. Dan moet je laten zien dat je bovenaan hoort te staan. Winnen bij Arsenal was echt mogelijk geweest, dat weet ik zeker, maar als je zo aan een wedstrijd begint ben je kansloos. Ik snap er helemaal niets van', vervolgde Van Gaal.

'Slechter dan dit heb ik Manchester United niet eerder gezien. Het is nu maar afwachten hoe ik mijn spelers terugkrijg na de interlandbreak', sloot de manager af. Manchester United vervolgt het seizoen op 17 oktober tegen Everton.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.