Van Gaal houdt hart vast vanwege blessure Rojo

Reacties

De personele problemen in de defensie van Manchester United blijven maar aanhouden. Manager Louis van Gaal dreigt het nu weer lange tijd zonder Marcos Rojo te moeten stellen.

Van Gaal houdt hart vast vanwege blessure Rojo

Rojo's schouder schoot zondag in de derby tegen Manchester City tien minuten na de pauze uit de kom. United liet nog niet weten hoe het met Rojo gesteld is, maar Engelse kranten schrijven dat de kans groot is dat de Argentijn pas in 2015 weer in actie kan komen voor United.

Dat zou een enorme dreun zijn voor Van Gaal, die sinds zijn aanstelling met een ongekende blessurecrisis kampt in zijn defensie. Voor het duel met Crystal Palace zijn centrumverdedigers Jonny Evans, Phil Jones (geblesseerd) en Chris Smalling (geschorst) in elk geval niet inzetbaar. Het betekent dat Van Gaal tegen de Londense club weer moet putten uit het onervaren trio Tyler Blackett, Paddy McNair en Tom Thorpe, of middenvelder Michael Carrick moet opstellen als centrumverdediger.

Volgens The Telegraph is de aanhoudende problematiek achterin voor Van Gaal reden om vaart te zetten achter de zoektocht naar nieuwe verdedigers. Afgelopen zomer werd United voornamelijk in verband gebracht met Mats Hummels van Borussia Dortmund.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.