Van der Vaart: 'Logisch dat ik de zondebok ben'

Reacties

In de crisissfeer bij Hamburger SV incasseert Rafael van der Vaart veel kritiek. De Oranje-international begrijpt dat hij de rol van kop van Jut heeft.

Van der Vaart: 'Logisch dat ik de zondebok ben'

Hamburger SV strijdt tegen degradatie uit de Bundesliga, en heeft daarbij ook te maken met bestuurlijke perikelen. In al die onrust moet Van der Vaart zich de nodige kritiek laten welgevallen. Enkele Duitse coryfeeën namen hem op de korrel.

'Het is bijna logisch dat ik de zondebok ben. Ik ben voor veel geld gekomen van Tottenham Hotspur', zegt Van der Vaart in Bild. 'De verwachtingen waren en zijn zeer hooggespannen.'

De aanvallende middenvelder, die na een flinke griep weer beschikbaar is voor het duel met 1. FC Nürnberg van zondag, weet dat hij met zijn optreden binnen de lijnen de criticasters van repliek kan dienen.

'Het draait allemaal om de prestaties. En die moet je met je collega’s samen neerzetten. Ik kan alleen beloven dat ik in elk duel alles zal geven', aldus de 31-jarige Van der Vaart, die optimistisch is. 'We gaan het redden. Maar ik denk wel dat het tot het einde spannend zal blijven.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.