Van der Vaart en FC Midtjylland mondeling akkoord

Reacties

Rafael van der Vaart staat op het punt een tweejarig contract met het Deense FC Midtjylland te ondertekenen, zo weet Voetbal International. De 33-jarige middenvelder komt over van Real Betis, waar hij niet aan de bak kwam.

Van der Vaart en FC Midtjylland mondeling akkoord

Het contract van Van der Vaart met Betis liep nog tot medio 2017, maar trainer Gustavo Poyet stelt de aanwezigheid van de spelmaker niet op prijs. Vorig seizoen kwam de ex-Ajacied in de competitie slechts zeven keer in actie voor de club uit de Primera División.

Van der Vaart is nu mondeling akkoord met Midtjylland, dat vorig seizoen derde werd in de Deense competitie. In het seizoen 2014/15 werd de club kampioen. Momenteel staat Midtjylland na drie speelronden tweede. Donderdag komt de nieuwe werkgever van de 109-voudig international in actie in de derde voorronde van de Europa League. Dan is Videoton de tegenstander. Midtjylland won de heenwedstrijd met 1-0.

Estavana Polman, de huidige vriendin van Van der Vaart, is als handbalster eveneens actief in Denemarken. Zij speelt voor Esbjerg.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.