Van der Maarel ziet af van Noors avontuur

Reacties

Mark van der Maarel blijft voorlopig trouw aan FC Utrecht. De 26-jarige verdediger kon zijn carrière vervolgen bij Aalesund FK, maar heeft de aanbieding uit Noorwegen naast zich neergelegd.

Van der Maarel ziet af van Noors avontuur

Van der Maarel, die onder trainer Erik ten Hag is uitgegroeid tot een steunpilaar centraal in de verdediging, keek vorige week rond in de Noorse stad. De vice-aanvoerder was onder de indruk, maar kiest er toch voor om in de Domstad te blijven.

'Als je zo'n avontuur aangaat, moet het gevoel helemaal goed zijn', zegt Van der Maarel tegen Voetbal International. 'De twijfel zat met name in het sportieve plaatje. Ik speel mijn hele leven al voor FC Utrecht en heb het hier nog altijd uitstekend naar mijn zin. Als ik vertrek, moet het een mooie volgende stap zijn, op alle vlakken.'

Het is zeker nog niet uitgesloten dat Van der Maarel deze winter uit de Domstad vertrekt. De aanvoerder heeft nog een contract tot het einde van het seizoen en heeft een sterke eerste seizoenshelft achter de rug. Van der Maarel is aan zijn achtste seizoen in de eerste selectie van FC Utrecht bezig en kwam in totaal tot 148 competitieduels.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.