Van der Hoorn geeft niets om goal bij dolende Swans

Reacties

Hoewel een eerste Premier League-goal toch een mooie herinnering is, geeft Mike van der Hoorn er niets om. De verdediger van Swansea City baalt vooral van de kansloze nederlaag tegen Manchester United.

Van der Hoorn geeft niets om goal bij dolende Swans

Zondag ging Van der Hoorn, die afgelopen zomer overstapte van Ajax naar de Welshe club, met een 0-3 ruststand de kleedkamer in. Paul Pogba en Zlatan Ibrahimovic (twee keer) hadden het verschil tot uiting gebracht. Swansea kwam na rust beter voor de dag, maar het bleef bij de eretreffer van de Nederlandse verdediger.

'Die goal, dat maakt me niets uit', stelde de 24-jarige Van der Hoorn op de clubsite. 'De eerste helft was een grote teleurstelling en dat mag nooit gebeuren. We lopen  momenteel niet over van zelfvertrouwen', zo vervolgde de voormalige verdediger van FC Utrecht met gevoel voor understatement. Op het eerste duel na, bij Burnley werd het 0-1, won Swansea niet meer. Uit de laatste tien duels werden twee schamele puntjes gesleept, een gelijkspel tegen Chelsea (2-2) en Watford (0-0). Het kostte coach Francesco Guidolin zijn baan.

Ook onder zijn opvolger, Bob Bradley, weet Swansea nog niet te overtuigen. 'Maar we moeten positief blijven', keek Van der Hoorn  al naar de toekomst. 'Het seizoen is nog lang en als we ons zelfvertrouwen weten terug te winnen gaan we zeker nog punten pakken. Ook tegen United begonnen we nog wel aardig, maar was het daarna helemaal niets. De eerste helft heeft ons de punten gekost.'

Van der Hoorn staat nog tot medio 2019 onder contract in Wales. De verdediger maakte zijn opwachting in vijf van de laatste zes optredens in de Premier League van de nummer voorlaatst.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.