Van den Brom: 'We deden alles goed, behalve het afwerken'

Reacties

John van den Brom zag in het duel met Feyenoord (2-2) de bevestiging dat zijn team op de goede weg was. De AZ-trainer vond dat zijn elftal na rust alles goed deed, afgezien van de afwerking.

Van den Brom: 'We deden alles goed, behalve het afwerken'

AZ stond in De Kuip in de openingsfase met de rug tegen de muur. 'Het was tegenhouden en hopen dat je in de wedstrijd komt. Feyenoord wilde het duel snel beslissen, vanwege het duel met Standard Luik op donderdag. Dat is ze niet gelukt', vertelde Van den Brom aan FOX Sports.

'Uit het niets stonden we 0-2 voor bij de rust', vervolgde de coach van AZ. 'Dan ga je de tweede helft ineens met een heel andere insteek in. We wilden vanuit de organisatie spelen en de ruimte benutten, want Feyenoord moest risico gaan nemen. We hebben alles goed gedaan, behalve de afwerking. We verzuimden de wedstrijd in het slot te gooien en dat is het enige minpuntje.'

AZ bleef tegen Feyenoord voor het zevende duel op rij ongeslagen in de Eredivisie. 'De spelers beginnen steeds beter te begrijpen wat we willen en we zitten in een goede serie. Vanmiddag konden we Feyenoord ook bijna verrassen, maar het is zuur dat we in de slotfase de zege uit handen geven. Toch is dit de bevestiging dat we op de goede weg zijn', besloot Van den Brom.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.