Van den Brom over aanwezigheid Vlaar: 'Win-winsituatie'

Reacties

Ron Vlaar en AZ helpen elkaar verder, constateert John van den Brom. De trainer rekent erop dat 'het goede gevoel' snel weer terug is bij zijn ploeg.

Van den Brom over aanwezigheid Vlaar: 'Win-winsituatie'

Na een nee van Feyenoord vond Vlaar wel gehoor bij AZ om in Alkmaar te werken aan zijn herstel. Van den Brom toont zich gelukkig met de aanwezigheid van de Oranje-international zonder club.

'Wat hij nodig heeft in zijn revalidatie, zijn groepstrainingen. Die kunnen wij hem bieden', aldus de AZ-trainer op de clubwebsite. 'We profileren ons als een warme, open club en willen dat dus ook waarmaken.'

Maar de Alkmaarse club profiteert zelf ook van de aanwezigheid van Vlaar. 'Ron en ik hebben donderdag uitgebreid met elkaar gesproken. Ik wil dat hij zichzelf is en zich gedraagt als een volwaardig speler. Ron kan ons helpen door zijn ervaringen als prof te delen. Dat heeft Mounir El Hamdaoui de afgelopen weken ook goed opgepakt. Een win-winsituatie.'

Vlaar kan ook helpen zaterdag tegen SC Cambuur de lijn van vóór de interlandbreak voort te zetten. 'Zowel qua formatie als manier van spelen. Dat werd even onderbroken door interlands, dat was jammer. Maar geloof me, dat goede gevoel komt nu snel weer terug', aldus Van den Brom, die zijn internationals ongeschonden zag terugkeren in Alkmaar.

Bekijk hier al onze video's
  • Meer over

  • AZ
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.