Van den Brom in beeld als nieuwe trainer AA Gent

Reacties

Mogelijk keert John van den Brom al heel snel terug in de Belgische Eerste Klasse. De door Anderlecht ontslagen trainer is in beeld bij AA Gent, maar die club zet eerst vol in op Mircea Rednic.

Van den Brom in beeld als nieuwe trainer AA Gent

De huidige oefenmeester miste Play-Off I, waardoor zijn contract niet automatisch verlengd werd. Desondanks maakte Rednic veel indruk. 'Hij overtuigde ons snel door zijn diepe kennis van het voetbal en onze competitie', aldus AA Gent-voorzitter Ivan De Witte tegen Sudinfo. De 51-jarige Roemeen werd op 1 oktober aangesteld als opvolger van Víctor Fernández.

AA Gent wil graag met Rednic onderhandelen over een nieuw contract, maar De Witte heeft ook al een alternatief op het oog. 'We liggen nog steeds op dezelfde golflengte, Rednic blijft onze optie nummer 1. We zullen zien. Als, en alleen als, de gesprekken met Rednic zouden spaak lopen, zou John van den Brom mij interesseren.'

Van den Brom werd op 10 maart ontslagen bij Anderlecht, nadat hij vorig seizoen nog kampioen was geworden met de club uit Brussel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.