Van den Belt neemt in oktober afscheid bij FC Twente

Reacties

Gerald van den Belt vertrekt per 1 oktober bij FC Twente. De voormalige financieel directeur is momenteel actief in het technisch apparaat van de club uit Enschede.

Van den Belt neemt in oktober afscheid bij FC Twente

Als gevolg van een onderzoek van de KNVB moest Van den Belt eerder zijn functie als financieel directeur neerleggen. Op verzoek van het Twente-bestuur lichtte hij vervolgens het voetbalbedrijf door en analyseerde hij de jeugdopleiding.

Van den Belt legde zijn vorige functie bij FC Twente begin maart neer. Dat besluit was een gevolg van de aanbevelingen uit het onderzoek van Ben Knüppe. Van den Belt werkte mee aan creatieve oplossingen rondom betalingen aan zaakwaarnemer Zoran Pavlovic, de belangenbehartiger van Dusan Tadic.

Van den Belt reageert op de clubsite op zijn vertrek: 'Mijn tijd bij FC Twente is anders uitgepakt dan ik gehoopt en beoogd had. Maar ondanks de gemengde gevoelens kijk ik toch deels ook met een goed gevoel terug op deze periode. Zo heb ik in een korte tijdspanne, tussen februari en december 2015, als directeur toch een aantal zaken weten te realiseren waarvan FC Twente nu kan profiteren, op weg naar de noodzakelijke stap ultimo 2016 naar categorie 2 in de indeling van de KNVB.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.