Van de Looi: 'Het is nu vervelend Groningen-trainer te zijn'

Reacties

Bij de pakken neerzitten of zelfs de handdoek werpen komt niet op bij trainer Erwin van de Looi, die zondag voor de zesde keer op rij verloor met FC Groningen. Vitesse won in het noorden met 0-3.

Van de Looi: 'Het is nu vervelend Groningen-trainer te zijn'

'De voorgaande jaren hebben we goed gepresteerd. Toen ging ik niet voorop in de polonaise. Nu gaat het minder en ga ik voor mijn ploeg staan', verdedigde Van de Looi zijn elftal tegenover FOX Sports.

De kritiek op de trainer zal na de verliespartij verder toenemen, want sinds hij eind januari aankondigde na dit seizoen te vertrekken loopt het voor geen meter meer in Groningen. De twee duels na die aankondiging werden gewonnen, maar sindsdien verloren de groen-witten week-in week-uit. 'Het is nu vervelend om fan en trainer van Groningen te zijn. We moeten nu knokken. Daar word je een vent van. De enige remedie is een overwinning', legde Van de Looi uit.

Deelname aan de play-offs om Europees voetbal raakt steeds verder uit beeld voor Groningen. De club staat nu twaalfde, met acht punten achterstand op nummer zeven Vitesse. 'Deze nederlaag is dus een mokerslag', concludeerde Van de Looi.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.