Van de Looi boos op ineffectieve spelers

Reacties

Trainer Erwin van de Looi van FC Groningen heeft naar aanleiding van de 1-0 nederlaag bij FC Utrecht van zondag harde kritiek geuit op zijn spelers. De selectie kreeg de wind van voren omdat er enkele grote kansen om zeep werden geholpen.

Van de Looi boos op ineffectieve spelers

'En dat was niet voor het eerst dit seizoen', aldus Van de Looi, die zijn woede niet onder stoelen of banken stak tijdens de nabespreking van maandag. 'We creëren bijna elke wedstrijd zeker vijf kansen, maar benutten er meestal maximaal één. Dat heeft ons al heel veel punten gekost.'

Het ineffectieve Groningen ging in Utrecht onderuit door een late treffer van Johan Mårtensson. 'Dan lijkt het me logisch dat je als trainer boos bent. Als iets structureel is, moet je je afvragen of het geen gebrek aan kwaliteit is', vervolgt Van de Looi in de Voetbal International van deze week.

Door de nederlaag in Utrecht staat Groningen nog altijd maar vijf punten boven de nacompetitiestreep. Zondag ontvangt Groningen SC Cambuur, dat drie punten minder heeft en tijdens het onderlinge duel in Leeuwarden eerder dit seizoen met 4-1 won.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.