Van Bronckhorst passeert Van Beek, Kuijt vervangt Kramer

Reacties

Sven van Beek is zijn basisplaats bij Feyenoord kwijt. Trainer Giovanni van Bronckhorst stelt in het thuisduel met ADO Den Haag (aftrap 14.30 uur) daarnaast Dirk Kuijt op als spits. Eric Botteghin, Simon Gustafson en Bilal Basaçikoglu zijn nieuwkomers in het team van Feyenoord, dat vier keer op rij verloor in de Eredivisie.

Van Bronckhorst passeert Van Beek, Kuijt vervangt Kramer

Van Beek maakte vorige week een zwakke indruk bij de 4-2 nederlaag tegen AZ en keek midweeks geschorst toe bij het verlies tegen SC Heerenveen (1-2). In het duel met ADO laat Van Bronckhorst hem niet terugkereren in het elftal. Botteghin krijgt de voorkeur in het centrum van de defensie. De Braziliaan keert na twee maanden terug van een hamstringblessure.

Kramer viel tegen Heerenveen geblesseerd uit en is niet op tijd hersteld om aan te treden tegen zijn oude club. De spits zit niet in de wedstrijdselectie. Kuijt staat nu in de punt van de aanval, waardoor Basaçikoglu op rechts start. Miquel Nelom en Marko Vejinovic zijn hun basisplaats kwijt. Reservedoelman Pär Hansson zit voor het eerst in de wedstrijdselectie van Feyenoord.

De opstelling van Feyenoord: Vermeer; Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Kongolo; El Ahmadi, Gustafson, Vilhena; Basaçikoglu, Kuijt, Elia.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.