Elia: 'Ik kan het verschil maken met mijn acties'

Reacties

Eljero Elia spreekt van 'een kleine crisis' na de vierde nederlaag op rij van Feyenoord. De buitenspeler verwacht niet alleen meer van het team, maar ook van zichzelf.

Elia: 'Ik kan het verschil maken met mijn acties'

'Ik moet meer brengen. Ik kan het verschil maken met mijn acties. Op dit moment breng ik niet genoeg', concludeert Elia in gesprek met de NOS. De flankaanvaller, die vorige zomer overkwam van Werder Bremen, staat na zeventien competitiewedstrijden op vier goals en twee assists in de competitie.

Elia scoorde voor het laatst tegen Heracles Almelo, de laatste tegenstander die het hoofd moest buigen tegen Feyenoord. De Rotterdammers hielden één punt over aan hun laatste vijf duels. 'We moeten niet in paniek raken. Het is niet zo dat we het voetballen verleerd zijn. Dat hebben we voor de winterstop al laten zien. We moeten vooral rustig blijven.'

Hard werken vormt volgens Elia mogelijk de oplossing. 'We moeten hard trainen en hard werken om de situatie om te keren.' De focus moet op plaats drie. 'Die derde plaats is goed voor Europees voetbal en we zitten ook nog in de beker.' Allereerst wacht zondag een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag, de voormalige club van Elia.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.