Van Bronckhorst hoopt tegen PEC op Jørgensen en Kongolo

Reacties

Giovanni van Bronckhorst is optimistisch over het meespelen van Nicolai Jørgensen tegen PEC Zwolle. De trainer van Feyenoord had ook goed nieuws over Terence Kongolo.

Van Bronckhorst hoopt tegen PEC op Jørgensen en Kongolo

Feyenoord richt zich na de monsterzege tegen Go Ahead Eagles (8-0) op het traditioneel lastige uitduel met PEC Zwolle. De kans is aanwezig dat Jørgensen na zijn vroege uitvallen in De Klassieker zijn rentree maakt. De Deense spits trainde vrijdag weer volledig mee met de groep. 'Het zag er goed uit', meldde Van Bronckhorst tijdens zijn persconferentie.

Behalve Jørgensen keert Kongolo mogelijk ook terug in de basis. De 23-jarige verdediger miste de laatste vier competitieduels door een bovenbeenblessure, maar is vrijdag aangesloten op de groepstraining. Tonny Vilhena keert terug van zijn schorsing. Rechtsback Rick Karsdorp en vleugelspits Bilal Basaçikoglu zijn nog niet inzetbaar.

Eredivisie-koploper Feyenoord kan zondagmiddag op het kunstgras in Zwolle een nieuwe stap richting de eerste titel sinds 1999 zetten, maar Van Bronckhorst weet dat de Rotterdammers de laatste vier jaar onderuit gingen op bezoek bij PEC. 'We hebben het de laatste jaren moeilijk in Zwolle. Maar ik heb er vertrouwen in dat we dat nu kunnen omdraaien.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.