Menig aast op revanche tegen Feyenoord na zeldzame misser

Reacties

Queensy Menig wilde donderdagavond niet te lang stilstaan bij zijn enorme misser in het Eredivisie-duel met Roda JC Kerkrade (2-1). De PEC Zwolle-aanvaller hoopt zondag tegen Feyenoord zijn fout goed te maken.

Menig aast op revanche tegen Feyenoord na zeldzame misser

In de 36ste minuut van het duel in Kerkrade kreeg Menig plotseling een gigantische kans op de openingstreffer na een verkeerde terugspeelbal van Christian Kum. De 21-jarige aanvaller omspeelde doelman Benjamin van Leer uitstekend en kon de bal vervolgens in het lege doel schuiven. Menig wachtte echter zo lang dat verdediger Frederic Ananou zijn uiteindelijke inzet nog uit het doel kon glijden.

'Ik deed eigenlijk alles goed, tot aan het schieten', blikte Mening terug tegenover FOX Sports. 'Ik had eerder moeten schieten. Dat laatste tikje was er één te veel, maar eigenlijk had ik hem (Ananou, red.) moeten uitkappen... Als je dan ook nog verliest, baal je wel extra.'

Menig besefte dat zijn misser onvermijdelijk op het wereldwijde web zou belanden, maar toonde zich meteen strijdbaar. 'Dan moet ik zondag een goal maken die ook de wereld over gaat, toch? Op naar zondag.' PEC speelt zondag een thuiswedstrijd tegen Feyenoord (aftrap 14.30 uur).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.