Van Bronckhorst baalt van reactie Kazim

Reacties

Colin Kazim-Richards heeft zichzelf geen goede dienst bewezen met zijn gedrag na zijn wissel tegen SC Cambuur. Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst veroordeelde de reactie van zijn spits.

Van Bronckhorst baalt van reactie Kazim

Na het verlaten van het veld liet Kazim zijn onvrede in woord en gebaar merken en schopte hij een krat bidons omver. 'Colin is een jongen die zijn emoties altijd toont, maar de manier waarop hij het nu gedaan heeft was niet goed', aldus Van Bronckhorst tegen de NOS. 'Colin was teleurgesteld dat hij twee grote kansen gemist had en niet belangrijk was voor het team. Daar kwam zijn frustratie vandaan.'

De kans lijkt klein dat Kazim volgende week weer in de basis mag beginnen bij Feyenoord. Niet alleen vanwege zijn opmerkelijke gedrag, maar ook omdat zijn vervanger Michiel Kramer de Rotterdammers over het dode punt hielp en met een doelpunt bijdroeg aan de 2-0 zege. 'Dat was mooi voor hem en het team', aldus Van Bronckhorst, verwijzend naar de rol in de opbouw van Rick Karsdorp en Bilal Basaçikoglu.

Door de komst van Kramer maar ook Jan-Arie van der Heijden en Eric Botteghin is de keuze reuze voor Van Bronckhorst. 'Als je bekijkt wat er vandaag op de bank zat en zelfs niet eens op de bank zat, betekent het dat mijn spelers moeten presteren om te spelen. Dat geldt voor iedereen. Voor mij is dat heel prettig', zei hij.

Met zes punten uit twee duels kent Feyenoord een uitstekende seizoenstart. 'Dit zijn heel belangrijke punten', vervolgde Van Bronckhorst. 'Het geeft ons vertrouwen. Ook door de manier waarop we de punten behaald hebben. Het gaat goed.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.