Uruguay in sterkste opstelling, Italië met El Sharaawy

Cesare Prandelli geeft, zoals eerder aangekondigd, een aantal reservespelers de kans zich te manifesteren vanaf de aftrap in de strijd om de derde plaats van de Conferderations Cup tegen Uruguay. De bondscoach van Italië mist onder anderen Mario Balotelli en Andrea Pirlo vanwege blessures.

Uruguay in sterkste opstelling, Italië met El Sharaawy

In de voorhoede kiest de Italiaan voor het trio Alberto Gilardino, Stephan El Sharaawy en Alessandro Diamanti. Voor El Sharaawy is het zijn eerste basisplaats tijdens het toernooi om de Confederations Cup.

In tegenstelling tot Italië start Uruguay wel in de sterkst mogelijke opstelling, inclusief het aanvallende trio Luis Suares, Edinson Cavani en Diego Forlan. Bondscoach Óscar Tabáre zag geen aanleiding een veredelde B-ploeg het veld in te sturen in de zogenaamde troostfinale van de Confederations Cup. Uruguay: Muslera; Maxi Pereira, Godín, Lugano, Cáceres, Gargano, Arévalo, Cristián Rodríguez, Forlán; Cavani en Suarez

Italië: Buffon; Maggio, Chiellini, Astori, De Sciglio, Candreva, Montolivio De Rossi, Gilardino, El Sharaawy en Diamanti.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen