United slaat terug naar 'klungelend' Real Madrid

Reacties

De transfermarkt is al een paar dagen dicht, maar Real Madrid en Manchester United blijven onverminderd moddergooien naar aanleiding van de afgeketste transfer van David de Gea naar Spanje.

United slaat terug naar 'klungelend' Real Madrid

Het verhaal is inmiddels bekend: Real Madrid klopte maandagmiddag aan bij United voor de overname van De Gea. Snel bereikten beide partijen een akkoord, maar bij het afhandelen van het papierwerk liep alles in het honderd. United en Real gaven elkaar direct daarna de schuld van het afketsen van de deal.

President Florentino Pérez van De Koninklijke deed daar vrijdag een schepje bovenop, door te stellen dat United in zijn ogen ervaring mist als het om grote transfers gaat. 'Het is een schande dat het zo gelopen is. En het is bovendien niet voor het eerst dat United in de mist gaat bij een grote transfer', zei hij.

United bijt naar aanleiding van Pérez uitlatingen van zich af. 'Alle feiten spreken voor zich', meldt de club. 'Wij hebben alle documenten op tijd aangeleverd en de FA (Engelse bond, red.) is bereid onze bewering met bewijsmateriaal te staven. Real Madrid lijkt vastberaden de aandacht af te leiden van zijn eigen geklungel.'

'Het is heel makkelijk om anderen de schuld te geven, maar als je een blunder maakt moet je de fout bij jezelf zoeken', vervolgt de Engelse club in een statement. De Gea kwam vanwege alle speculatie over zijn toekomst dit seizoen nog niet in actie voor United, maar manager Louis van Gaal lijkt hem gewoon weer te gaan gebruiken. Hij schreef de 24-jarige doelman namelijk in voor de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.