Uitgelaten Lennon: 'Een prestatie om U tegen te zeggen'

Celtic-manager Neil Lennon prees na afloop van de Champions League-wedstrijd tegen Spartak Moskou (2-1 winst) zijn spelers voor het bereiken van de volgende ronde. 'Een prestatie om U tegen te zeggen', aldus Lennon.

Uitgelaten Lennon: 'Een prestatie om U tegen te zeggen'

'Dit betekent enorm veel voor deze club. We hebben een grootse prestatie geleverd in een groep met Barcelona, Benfica en Spartak Moskou', jubelde de coach na de wedstrijd. 'Tien punten halen in deze groep is een waanzinnige prestatie', vervolgde Lennon, die ook na de winter met zijn club actief is op het bal der kampioenen.

Celtic eindigde in groep G op de tweede plaats achter groepswinnaar Barcelona, dat met 0-0 gelijkspeelde in de laatste groepwedstrijd tegen Benfica. Spartak Moskou eindigde als laatste, terwijl Benfica zich op mag maken voor de Europa League.

'We hebben een aardige ploeg die jong en hongerig is en gedurende het seizoen is gegroeid tot een sterk collectief', analyseerde Lennon. 'Wij gaan hier even van genieten, alleen niet te lang want zaterdag wacht Kilmarnock voor de competitie.'

De manager, die uitkijkt naar de loting van de Champions League, doet het ook in Schotland goed en staat met zijn team aan kop in de competitie. 'Wij geloven in deze ploeg. Wie weet wat dit seizoen nog allemaal kan brengen', besloot Lennon.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's