Twijfels over inzetbaarheid Rooney tegen Liverpool

Reacties

Louis van Gaal kan zaterdagavond (18.30 uur) mogelijk niet beschikken over Wayne Rooney in de kraker tegen Liverpool. Steeds meer Engelse media hebben hun twijfels over de inzetbaarheid van de aanvoerder van Manchester United. Sommige bronnen zijn zelfs al zo stellig dat Rooney er vanavond op Old Trafford niet bij is.

Twijfels over inzetbaarheid Rooney tegen Liverpool

e

De speculatie over de afwezigheid van Rooney tegen The Reds komt voort uit diens afwezigheid in het spelershotel in Salford, waar de selectie van Van Gaal vrijdag incheckte. Volgens de doorgaans betrouwbare Engelse krant The Guardian had de topscorer aller tijden van de Engelse nationale ploeg tijdens de laatste training last van een hamstring.

Regionale kranten als Manchester Evening News en Liverpool Echo zijn inmiddels al zo stellig dat Rooney er tijdens het vijfde competitieduel van United niet bij zal zijn. Het betekent dat manager Van Gaal zou moeten improviseren. Mogelijk fungeert middenvelder Marouane Fellaini als gelegenheidsspits. Een andere optie is miljoenenaanwinst Anthony Martial te laten debuteren.

Mocht Rooney inderdaad ontbreken tegen Liverpool, dan rijst ook meteen de vraag wat dat betekent voor de Champions League-confrontatie met PSV. De Eindhovenaren maken dinsdag na zeven jaar afwezigheid weer hun rentree in het miljoenenbal. De ploeg van trainer Phillip Cocu reist voorafgaand aan het weerzien met Memphis Depay vanavond af naar SC Cambuur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.