Twente vindt vraagprijs voor Ziyech nog te gortig

Reacties

FC Twente heeft de komst van Hakim Ziyech voorlopig uitgesloten. De spelmaker van SC Heerenveen was in beeld om in Enschede de geledingen te komen versterken.

Twente vindt vraagprijs voor Ziyech nog te gortig

Met Dusan Tadic (Southampton) en Quincy Promes (Spartak Moskou) raakte FC Twente-trainer Alfred Schreuder zijn twee belangrijkste pionnen kwijt.

Door de nodige binnengekomen miljoenen kon Twente naar vervangers kijken hoewel de club onder  curatele van de KNVB staat. Kamohelo Mokotjo, die overkwam van PEC en zaterdag op bezoek bij SC Cambuur al kan debuteren, kostte anderhalf miljoen euro.

Hoewel er dus nog budget is, gaat Twente voorlopig niet in zee met Heerenveen. De vraagprijs van de Friezen is de Tukkers veel te gortig. Dat betekent niet dat een transfer is uitgesloten, maar de overgang van Ziyech is daardoor wel op de lange baan geschoven.

Ziyech, die aan zijn derde seizoen gaat beginnen bij de Friezen, heeft nog een verbintenis tot medio 2015. Heerenveen kan, mits de middenvelder zijn contract niet verlengt, dus tijdens deze transferperiode en de winterse handeltijd nog geld verdienen aan de stilist. Anders wandelt hij gratis de deur uit.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.