Twente heeft weer wat lucht door uitstel KNVB-deadline

Reacties

FC Twente krijgt van de KNVB twee maanden extra de tijd om zijn halfjaarcijfers bij de licentiecommissie in te leveren. Daarmee lijken de grootste zorgen voor de Tukkers voorlopig van de baan.

Twente heeft weer wat lucht door uitstel KNVB-deadline

Twente zou de papieren eigenlijk op 1 maart al moeten inleveren, maar verzocht de KNVB om uitstel. Als dit niet gehonoreerd zou worden, zou de club moeten vrezen voor zware sancties. Een puntenstraf zou tot de mogelijkheden behoren en die zou gezien de stand op de ranglijst grote gevolgen kunnen hebben.

'De situatie van FC Twente is op dit moment nog steeds heel complex en zorgelijk. De resultaten van de onafhankelijke onderzoeken die op dit moment nog uitgevoerd worden zijn daarbij van doorslaggevend belang. De voortgang van die onderzoeken laten op dit moment zien dat we de afgesproken deadlines niet kunnen halen', liet interim-directeur Onno Jacobs eerder al weten.

De nieuwe deadline van 1 mei valt samen met de uiterste datum waarop FC Twente de aanbevelingen van het onderzoek van Ben Knüppe moet hebben doorgevoerd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.