Tuchtzaak tegen Kramer verplaatst door ziekte Reijnen

Reacties

De tuchtzaak waarbij het incident tussen Feyenoord-spits Michiel Kramer en Groninger Etiënne Reijnen zou worden besproken, is door ziekte van Reijnen over de bekerfinale van komende zondag getild. De partijen worden nu pas komende dinsdag gehoord.

Tuchtzaak tegen Kramer verplaatst door ziekte Reijnen

Kramer had het tijdens de wedstrijd tegen FC Groningen (1-1) aan de stok met zowel Rasmus Lindgren als Reijnen. Voor het omver duwen van Lindgren kreeg hij van scheidsrechter Dennis Higler een gele kaart, maar het naar de keel grijpen van Reijnen werd door de leidsman niet gezien.

Kramer en Reijnen zouden donderdagavond hun kant van het verhaal vertellen tijdens de zitting van de tuchtcommissie, maar die bijeenkomst is nu dus verplaatst. Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst kan zondag in de bekerfinale tegen FC Utrecht dus sowieso een beroep doen op de aanvaller, wat ook het geval was geweest als de Rotterdammers tegen een eventuele straf in beroep waren gegaan.

Voor Feyenoord staan er dit seizoen nog twee competitiewedstrijden op het programma. De Rotterdammers, de huidige nummer drie met zeven punten voorsprong op AZ, nemen het nog op tegen Willem II (uit) en NEC (thuis). De Alkmaarders komen donderdagavond nog in actie tegen ADO Den Haag (18.30 uur).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.