Kramer moet vrezen voor schorsing na clash met Reijnen

Reacties

Michiel Kramer moet vrezen voor een schorsing. De aanklager van de KNVB heeft een vooronderzoek ingesteld naar het gedrag van de Feyenoord-spits tegen FC Groningen.

Kramer moet vrezen voor schorsing na clash met Reijnen

De KNVB meldt dat het onderzoek zich fixeert op Kramers opstootje met FC Groningen-verdediger Etiënne Reijnen. 'De aanklager onderzoekt het vermeend bij de keel grijpen door Kramer. De scheidsrechter zag dit niet, waardoor de aanklager betaald voetbal in staat is het incident te onderzoeken', luidt het statement van de bond.

Kramer had ook een aanvaring met Rasmus Lindgren en werd voor dat incident met geel bestraft. Feyenoord en Kramer hebben tot dinsdag 10.00 uur om hun verklaringen af te geven aan de bond. Feyenoord speelt deze week uit tegen Heracles Almelo (woensdag) en tegen FC Utrecht (zondag, bekerfinale).

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst sprak na afloop van het duel met Groningen, dat in 1-1 eindigde, zijn onvrede uit over het gedrag van zijn spits. 'Hij speelt zeker met vuur. Als je in zo'n situatie zit, moet je gewoon slim zijn. Dan moet je niet in situaties komen waarin dit kan gebeuren. Als je in blessuretijd zit, moet je geen domme dingen doen waardoor je een kaart kan krijgen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.