Kramer en Reijnen donderdag gehoord over akkefietje

Reacties

Michiel Kramer moet donderdag voor de tuchtcommissie verschijnen naar aanleiding van zijn akkefietje met Groninger Etiënne Reijnen. De Feyenoord-spits heeft geen schikkingsvoorstel gekregen.

Kramer en Reijnen donderdag gehoord over akkefietje

Kramer had het tijdens de wedstrijd tegen FC Groningen (1-1) aan de stok met zowel Rasmus Lindgren als Reijnen. Voor het omver duwen van Lindgren kreeg hij van Dennis Higler een gele kaart, maar het naar de keel grijpen van Reijnen werd door de leidsman niet gezien. Ook Reijnen moet donderdag zijn kant van het verhaal vertellen.

'De aanklager heeft, zonder Kramer een schikkingsvoorstel te doen, de tuchtcommissie verzocht om deze zaak in behandeling te nemen. Naast een schikkingsvoorstel of sepot kan de aanklager ervoor kiezen om een zaak direct bij de tuchtcommissie aan te dragen', luidt de verklaring van de KNVB.

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst sprak na afloop van het duel met Groningen al zijn onvrede uit over het gedrag van zijn spits. 'Als je in zo'n situatie zit, moet je gewoon slim zijn. Dan moet je niet in situaties komen waarin dit kan gebeuren.'

Feyenoord speelt zondag de bekerfinale tegen FC Utrecht. Voor de competitie gaan de Rotterdammers woensdag op bezoek bij Heracles Almelo en tijdens de laatste twee speelronden treffen ze respectievelijk Willem II (uit) en NEC (thuis).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.