Trots Heerenveen bevestigt transfer Van Ewijk

Reacties

SC Heerenveen heeft donderdagavond het vertrek van Milan van Ewijk bevestigd. De vleugelverdediger maakt een transfer naar Coventry City.

Trots Heerenveen bevestigt transfer Van Ewijk
© Pro Shots

Zoals VI eerder al meldde gaat de international van Jong Oranje aan de slag in het Championship. In Engeland tekent Van Ewijk een contract tot medio 2027. Daardoor komt na twee seizoenen een einde aan zijn dienstverband in het Abe Lenstra Stadion. Vorig jaar werd Van Ewijk nog verkozen tot Speler van het Jaar bij de club.

In twee seizoenen kwam Van Ewijk tot 78 officiële wedstrijden in het shirt van de Friezen. Nadat hij overkwam van ADO Den Haag werd hij direct een vaste waarde. Afgelopen seizoen was de vleugelverdediger zelfs de enige veldspeler in de Eredivisie die geen enkele minuut miste.

Algemeen directeur Ferry de Haan bedankte Van Ewijk via de clubkanalen. 'Zijn karakter in combinatie met zijn kwaliteit zorgde vanaf dag één voor een goede klik tussen hem en onze supporters. De afgelopen twee jaar heeft hij zich uitstekend ontwikkeld. We zijn dan ook trots dat er wederom een talentvolle speler via Heerenveen een mooie vervolgstap gaat maken.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Championship
Meer over Championship
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.