Trefzekere Goossens: 'Fantastisch dat-ie er zo in vloog'

John Goossens is blij met zijn eerste twee officiële doelpunten voor Feyenoord. Zijn fraaie benutte vrije trap was tegen Heracles Almelo zondag het startsein van een ruime overwinning (6-0), terwijl met een doeltreffende kopbal ook het slotakkoord op zijn naam kwam.

Trefzekere Goossens: 'Fantastisch dat-ie er zo in vloog'

'Toen we die vrije trap meekregen, voelde dat voor mij als een moment waarop ik het moest laten zien', blikt Goossens op de clubwebsite terug op zijn openingsdoelpunt. 'Dat-ie er vervolgens zo in vloog, was fantastisch.'

'Er zat veel venijn in mijn schot', gaat de hangende linksbuiten verder. 'Dat had te maken met hoe mijn seizoen tot dusver is verlopen en mijn drang om in deze laatste serie wedstrijden te laten zien wat ik kan. Ik ben erop gebrand om het seizoen op goede wijze af te sluiten', verwijst hij naar zijn langdurige blessureleed.

'Voor de wedstrijden hadden we het er in de groep al over dat het lekker zou zijn om eens vroeg een ruime voorsprong te pakken. Dat lukte, wat deels kwam door het gewaagde spel van Heracles, maar ook doordat wij de bal snel lieten gaan en goed naar de ruimtes bleven zoeken. Alles lukte vandaag bij ons en met zes goals is dit natuurlijk een heel mooie middag', besluit Goossens over de zege, die ervoor zorgt dat de tweede plaats nog steeds tot de opties behoort. PSV heeft evenveel punten, maar een beter doelsaldo.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen