Transfervrije Schaars op weg naar SC Heerenveen

Reacties

Stijn Schaars vervolgt zijn carrière bij SC Heerenveen. De middenvelder komt, als ook de laatste details geregeld zijn, transfervrij over van PSV.

Transfervrije Schaars op weg naar SC Heerenveen

De 32-jarige Schaars miste bijna het gehele seizoen 2014/15 door blessureleed. Vorig seizoen was de routinier weer fit, maar kreeg hij niet veel speeltijd bij PSV. Toch wilden de Eindhovenaren best langer door met Schaars. Na overleg met de middenvelder werd echter besloten hem geen aanbieding te doen. Schaars wilde namelijk vertrekken om elders weer wekelijks in actie te kunnen komen.

Heerenveen wil Schaars die kans graag bieden. De Friezen zochten nog naar een ervaren versterking voor op het middenveld en hadden onder meer de Japanner Yuki Kobayashi in het vizier, maar de keuze is dus gevallen op de 23-voudig international van Nederland. Schaars is inmiddels in Friesland om de laatste formaliteiten af te ronden en wordt om 14.00 uur gepresenteerd.

Schaars kwam eerder uit voor Vitesse, AZ en Sporting Lissabon. Ook ADO Den Haag had belangstelling voor Schaars, maar hij was niet haalbaar voor de club van trainer Zeljko Petrovic. (Roy van den Berghe)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.